1-105 orta emek tarzı temiz her şey mevcut tam kontrol kolay kullanım panel sistemi , nesne market dahil herşey full hazırlanmış açılış yapılmamıştır. Sadece reklam kaldı. İsteğe bağlı isim değiştirilip devredilecektir isim değişikliği isteyene logo tasarımı , login ekranı , giriş ekranı görseli site düzdenlemsi kısa tanıtım videosu hediye yapılacaktır . 4 aylık alınmıştır orjinal ismi ile treyler video,logo,login ekranı, 3 farklı logo,tanıtım videosu,alan adı mevcut . DİĞER BİLGİLER İÇİN DM. den ulaşabilirsiniz.
SATILIK PROFOSYONEL PVP SERVER 1-105 ORTA EMEK ÇOK UCUZ HAZIR....!
Üye
Katılım09 Şub 2026
Konular7
Mesajlar46
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Üye
Katılım19 Kas 2025
Konular6
Mesajlar59
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
1-105 orta emek tarzı temiz her şey mevcut tam kontrol kolay kullanım panel sistemi , nesne market dahil herşey full hazırlanmış açılış yapılmamıştır. Sadece reklam kaldı. İsteğe bağlı isim değiştirilip devredilecektir isim değişikliği isteyene logo tasarımı , login ekranı , giriş ekranı görseli site düzdenlemsi kısa tanıtım videosu hediye yapılacaktır . 4 aylık alınmıştır orjinal ismi ile treyler video,logo,login ekranı, 3 farklı logo,tanıtım videosu,alan adı mevcut . DİĞER BİLGİLER İÇİN DM. den ulaşabilirsiniz.Tek konudan devam edelim satılık pvp server
Bu konuyu görüntüleyenler
1 misafir
Cevap yazmak için giriş yapın.