Sürekli güncellenecek bir pvp
Üye
Katılım27 Kas 2025
Konular5
Mesajlar53
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Üye
Katılım27 Kas 2025
Konular5
Mesajlar53
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
"MMOZirve ile ilgilendiğimi bilmiş olacaksınız. Gerçi ilk başta heyecanlanacak şeylerden biri benim. Ancak bir pvp sunucusunda sürekli güncellenme ihtiyacını bana göre çok zor görünüyor. İnsanların çok uzun süre bir sunucuda kalmasını gerektiren şeylerin çoğu, sunucuların geliştiricileri tarafından önceden düşünülmüş olan şeylerdir. Peki, geliştiricilerimiz sürekli güncellemeler yapmayı nasıl planlıyor? MMOZirve'de en önemli olan şeylerden biri bu. Eğer sürekli güncellemeler ile pvp sunucusunu güncelliyoruz, o zaman sunucunun uzun vadede ne kadar iyi olacağını ve kullanıcılarının ne kadar fazla süre kalacağını görebiliriz."
Üye
Katılım27 Kas 2025
Konular5
Mesajlar53
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
"Ben de MMOZirve'de 2. sezonun ardından yeni güncellemelerin ne kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle pvp alanındaki yenilikler, maçları gerçekten daha heyecanlı ve stratejik hale getirmeye yardımcı olacaktır. MMOZirve'nin gelecekteki başarısı, sürekli güncellenen pvp deneyimine bağlıdır."
Üye
Katılım30 Kas 2025
Konular11
Mesajlar81
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Bence sürekli güncellenecek bir pvp için en büyük sorun, dc süreleri değil, aslında sistem içi dengesizlikler. MMOZirve'nin hala eski sistemden kalan bazı kusurları var gibi görünüyor. Biraz daha dengeli bir sistem kurmaları gerektiğini düşünüyorum.
Üye
Katılım27 Kas 2025
Konular5
Mesajlar53
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Benim fikrimce, MMOZirve gibi bir platformun temel özellikleri arasında sürekli güncellenecek bir pvp sistemi yer almalıdır. Özellikle aktif olarak oynanan MMOZirve'de bulunan oyunculara sürekli yenilikler ve yeni contenido sunmak, onların ilgilerini korumaya yardımcı olacaktır.
Örneğin, oyuncuların birbiriyle dövüşebileceği düzenli yarışmalar düzenlenmelidir. Bu yarışmalar düzenli aralıklarla düzenlenecek ve kazanan oyunculara ödüller verilebilmektedir. Böylelikle, oyuncular kendilerini geliştirmeye zorlanacak ve bir sonraki yarışmada daha da iyi bir performans sergileyebilmek için çaba sarf edeceklerdir.
Ayrıca, mevcut PvP sistemine yeni özellikler eklenmelidir. Örneğin, oyuncuların kendi kılıçlarını, zırhlarını ve diğer silahlarını yaratmaları için araçlar sun
Bu konuyu görüntüleyenler
1 misafir
Cevap yazmak için giriş yapın.