İlan
05 Haz 2026 23 çevrimiçi üye Duyurular
Ana Sayfa 1-120 Metin2 Pvp Serverler
Ana Sayfa Forum 1-120 Metin2 Pvp Serverler ⚔️ USMT2 28 Şubat Saat:21.00'da AÇILIYOR!| [1...
İlan Yan banner placeholder

⚔️ USMT2 28 Şubat Saat:21.00'da AÇILIYOR!| [1-120] [Orta Emek] Yapı | Simya & Kuşak Aktif | Profesyonel Yönetim | P2WİN OLMAYAN SİSTEM ⚔️

dogukaniz 20.04.2026 23:34 3 görüntüleme 0 cevap
dogukaniz
Üye
Üye
Katılım29 Mar 2026
Konular9
Mesajlar82
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
20.04.2026 23:34 #1
Web:usmt2.com.tr
Discord:https://discord.gg/2nmf26FA
instagram:_usmt2_

Neden USMT2?​

Sıradan MMOSalalardan şikayetçilersin mi? O zaman gerçek bir oyun deneyimi arıyorsanız, MMOZirve sizin için ideal bir seçenek olabilir!

Metin2 dünyasında uzun zamandır aranan bir thingi başardık: rekabet ruhunu modern sistemlerle birleştirmeyi başardık. USMT2USMT2'de sizlere sunduğumuz bir oyun değil, emeğinizi karşılıyor ve uzun ömürlü bir macera sizi bekliyor. Bu yüzden tercih edeceğiniz 5 neden; 1- profesyonellik, 2- dengeli ve eşitsizlik yapmadan oynama imkanı, 3- simya ve kuşak özellikleri, 4- uzman ve aktif yönetim ekibi, 5- P2W sistemini olmasi.

• 🏆 Adaletli ve Dengeli Yapı: Edit satışı, GM yardımı veya adaletsiz hasar (damage) değerleri yok! Her oyuncu eşit şartlarda başlar, sadece stratejisi ve emeği olan kazanır.
  • Gelişmiş 1-120 Orta Emek: Simya, kuşak ve kemer sistemleri en güncel haliyle, sıkıcı olmayan bir farm yapısıyla harmanlandı.
  • 🛡️ Kesintisiz Güvenlik: 7/24 aktif hile koruma sistemimiz ve profesyonel yönetim ekibimizle, hesabın ve emeğin her zaman güvende.
  • Sürdürülebilir Ekonomi: Won sistemi ve pazar dengesi, oyunun her aşamasında ticaretin canlı kalması için özel olarak optimize edildi.
  • 🔥 Büyük Rekabet: Bireysel yeteneklerin konuştuğu VS turnuvaları ve lonca savaşlarıyla gerçek gücünü tüm sunucuya kanıtla!
Bu konuyu görüntüleyenler
1 misafir
Cevap yazmak için giriş yapın.