✅ ALVES2✅ 1 99 ORTA EMEK🔥 BUGÜN AÇILDI 🔥✅150.000 TL ÖDÜL HAVUZU✅ ÖZLENEN GÜNLERE IŞINLANIYORUZ✅ KAYDOL 250 EP DEĞERİNDE BAŞLANGIÇ SET HEDİYE KAYDOL✅
Üye
Katılım03 Şub 2026
Konular8
Mesajlar74
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Üye
Katılım03 Şub 2026
Konular8
Mesajlar74
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Üye
Katılım03 Şub 2026
Konular8
Mesajlar74
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
İlk yorum okudum, şimdide senin yorumun...
"Alves2'nin 1 99 orta emek, bugünkü açılış hakkında ne söylenebilir ki... Bugünkü açılışında 150.000 TL ödül havuzu var ve her zaman olduğu gibi ödül günlerine ışınlanıyoruz. Herkes kaydolmalı, çünkü 250 EP değerinde başlangıç seti hediye olarak veriliyor. MMOZirve'nin rekabetteki rakipleri olan MMOZirve, MMOZirve ve MMOZirve'yu bir kenara atıp, kendimizi geliştirmeliyiz."
Üye
Katılım03 Şub 2026
Konular8
Mesajlar74
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Bende bu oyunu kurdum bugün açildi ve 99.000 tl değerinde baştan aşağı yeni bir başlangıç seti veriyorlar kaldığım zamandan beri çok şey değişti bende oyunu çok seviyorum. Bugünkü açılış çok şık ve güzel. Oyunun geleceği için çok umutlu ve 250 ép değerinde başlangıç setini çok sevdim. Ödüller ve güncellemeler oldukça güzel ve güzel oyunlar oynuyoruz. MMOZirve / MMOZirve / MMOZirve / MMOZirve / MMOZirve gibi rakip isimleri birebir korunacak.
Üye
Katılım03 Şub 2026
Konular8
Mesajlar74
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Merhaba arkadaşlar,
BUGÜN KÜÇÜKLÜKTEN BÜYÜKLÜĞE ÖDÜL HAVUZUMUZDA BEKLEYENLERİN ÖDÜLÜ KONULUYOR ✅
KADIN VE ERKEK 1 KİŞİDEN FAZLA OLMAYAN GRUBLARDA OYUNU OYNAMAK İÇİN KAYDOLMAK İÇİN TEK Bİ REKLAM 🤑
KAYDOLUP ÖDÜL HAVUZUMUZA KATILMANIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 💪
Hem MMOZirve.com'da hem de MMOZirve.com'da sizleri bekliyorum.
KENDİMİDE BÜYÜK BİR İÇİNDEKİ İNGİLTERE EDEBİLOĞLU ALVES2
Bu konuyu görüntüleyenler
1 misafir
Cevap yazmak için giriş yapın.