Herkese merhaba
Dosyaları bilen bilir defalarca test edilmiştir ve yüksek online görmüştür sınırlı sayıda satış yapılacaktır soru sormak için eklemeyin sadece ciddi alıcılar iletişime geçerse sevinirim detaylı bilgi ve test server için iletişime geçebilirsiniz.
Dosyalarla ilgili teknik güncellemeler ücretsiz verilecektir özel istekler ek ücrete tabidir.
Sürüm Bilgileri:
MariaDB : 10_12
Derleyici : Clang
Visual Studio 2026
FreeBSD 14++
Referanslar:
Barbaros2
Artos2
HadesMt2
Sezar2
Reina2

themanji
Kendisiyle çalıştım çok bilgili birisi sorunsuz tüm işlemlerini halletti Herkese tavsiye ederim.
Güvenilir kendisi yapamadığım bir kaç sorunda ücretli destek aldım kendisinden
Manji - Burak Demir ' kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum 0'dan şahsım adına güzel bir proje çıkardı temiz ve titizliği tüm dosyalardaki, hakimiyeti gerçekten olağın üstü şu piyasada işinin ehli az sayıda insan kalmış gerçekten çözemeyeceği içinden çıkamayacağı hiçbir sistem core sysr görmedim aldığı paranın hakkını veren saygılı seviyeli birisi olduğu için çok teşekkür ediyorum eğer bir işlem yaptırıcaksanız kesinlikle bu burak kardeşim olmalı tekrar eline sağlık vermiş olduğun destek ve ilgi için.
Hayırlı Satışlar Hayırlı İşler.
CB
Manji hocam ile çalışmaya başladık kendisine ilgi, alakası ve samimiyeti için teşekkür ediyorum.
Forumun 12 yıllık üyesiyim. Manji ile oyun dosyalarına yönelik çalışma başlattık. İlgili, içten ve müşteri memnuniyetine önem veren bir arkadaşımız diyebilirim. Çalışma sonunda da dosyaların mükemmel olacağına yönelik güveni kendisi edindiriyor. Tekrardan teşekkür ediyorum.