Merhaba değerli forum sakinleri ve server sahipleri,
Bir serverın kalitesi sadece files özellikleriyle değil, oyuncuya sunduğu ilk izlenimle ölçülür. Profesyonel bir logo, dikkat çekici bir login ekranı veya şık bir banner, projenizin ciddiyetini ortaya koyar. Ben, yılların verdiği deneyim ve Metin2 camiasına olan hakimiyetimle, serverınızın görsel kimliğini en üst seviyeye taşımak için buradayım!
Bir serverın kalitesi sadece files özellikleriyle değil, oyuncuya sunduğu ilk izlenimle ölçülür. Profesyonel bir logo, dikkat çekici bir login ekranı veya şık bir banner, projenizin ciddiyetini ortaya koyar. Ben, yılların verdiği deneyim ve Metin2 camiasına olan hakimiyetimle, serverınızın görsel kimliğini en üst seviyeye taşımak için buradayım!
Neler Yapabilirim?
Sıradan tasarımlardan sıkıldıysanız, tamamen özgün ve yüksek çözünürlüklü çalışmalarımızla fark yaratın:- Kurumsal Kimlik: Server ismine özel logo, maskot ve ikon tasarımları.
- Arayüz Tasarımları (UI): Modern ve kullanıcı dostu Login, Karakter Seçme ve Loading ekranları.
- Sosyal Medya Yönetimi: Instagram post/story, Facebook kapak ve WhatsApp duyuru görselleri.
- Tanıtım Materyalleri: Forum tanıtım indexleri, bannerlar ve büyük boy signage tasarımları.
- Baskı Hizmetleri: İşletmeniz veya topluluğunuz için profesyonel kartvizit, broşür ve poster tasarımları.
Neden Benimle Çalışmalısınız?
- 7/24 Teknik Destek: Projenizin aciliyetini biliyorum. İhtiyacınız olduğu her an bir mesaj uzağınızdayım.
- Sektör Tecrübesi: Metin2 mekaniklerine ve oyuncu kitlesinin neyi sevdiğine hakimim.
- Hızlı Teslimat: Belirlediğimiz sürede, revizyon haklarınızla birlikte işinizi teslim ediyorum.
- Temiz İşçilik: Adobe Photoshop ve diğer profesyonel araçlarla, piksellenme yapmayan net görseller sunuyorum.
"Gereken tasarım ne ise yapılır ve profesyonelce halledilir."Amacım sadece bir görsel sunmak değil, markanızın hafızalarda yer etmesini sağlamaktır.