Merhaba arkadaşlar , yeni açacağım server projesinde benimle birlikte bu projeyi yürütecek ortak ve arkadaş arıyorum , bi önceki projemde 180 bin tl kazandım aşşağıyada kanıt bırakacağım inanmayanlar olursa ekran açıp canlı canlı gösterebilirim 1 senelik kazanç tablosunu , yanıma aradığım ortak +18 yaşından büyük olmalı , server için gerekli olan server files
PROJEME ORTAK ARIYORUM DAHA ÖNCEKİ PROJEMDEN 180BİN TL KAZANDIM KANITLAR İÇERİDE YATIRIMCILAR BUYRUN!
Üye
Katılım19 Nis 2026
Konular7
Mesajlar32
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Merhaba arkadaşlar , yeni açacağım server projesinde benimle birlikte bu projeyi yürütecek ortak ve arkadaş arıyorum , bi önceki projemde 180 bin tl kazandım aşşağıyada kanıt bırakacağım inanmayanlar olursa ekran açıp canlı canlı gösterebilirim 1 senelik kazanç tablosunu , yanıma aradığım ortak +18 yaşından büyük olmalı , server için gerekli olan server files
Üye
Katılım15 Şub 2026
Konular7
Mesajlar57
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
İçeriğiniz bu kategoriye uygun değil ve ayrıca tek konu üzerinden devam ediniz PROJEME ORTAK ARIYORUM DAHA ÖNCEKİ PROJEMDEN 180BİN TL KAZANDIM KANITLAR İÇERİDE YATIRIMCILAR BUYRUN!
Bu konuyu görüntüleyenler
1 misafir
Cevap yazmak için giriş yapın.