Şu konuya bi açıklık getirelim baska siteden kopyala yapışdırla burda paylaşımını yapmak akıl sıra değil sistemi 1 kere bile kurmamışınızdır belki kimin sökdüğünüde bilmiyorsunuz ama başkasınız emeğini gelipde paylaşma hakkına sahip oluyorsunuz bunu neye dayanarak ve ne hakla paylaşıyorsunuz gerçekden MMOZirve bunun farkına varabilir.Sakin ol
Not; bu sistem ilk maviruh dcsinde paylaşıldı Enes K. Tarafından
"Avendor 2 Offisay Satış Noktası Durduruldu!"
Üye
Katılım23 Mar 2026
Konular4
Mesajlar69
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
08.05.2026 00:18
Üye
Katılım25 Ara 2025
Konular6
Mesajlar57
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Sakin olBan neden yiyecekmişim herkezin hür düşünme hakkına sahip burda bi haksızlık yolsuzluk oluyorsa birileri susuyorsa ben susmam herkez istediğini konuşurken admin paylaşımlarına neden gerçekleri yazdığımızda ban yiyeceğiz bu hakkı kim kime veriyor
Üye
Katılım23 Şub 2026
Konular9
Mesajlar65
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Birkaç arkadaş aynı şekilde resmen sırf konu paylaştım demek için belkide hiç metin2 ile alakaları bile yok bunların geliyorlar forumda yeni olan özellikle altın konu olabilicek potansiyelli konuları çekiyorlar sanki kendileri paylaşmış gibi lanse ediyorlar bakıyorum yorumlara herkes çatır çutur hata alıyor konu sahibi arkalarında da durmuyor fikri yok çünki neyse bu konuya MMOZirve adminleri özellikle bi ele alsın tekrar eden konulara daha sık denetleme yapılsın eğer paylaşıyorlarsada üzerine ekleme yada fix yaptıysa belirtilerek paylaşılsın herkesin düşünce özgürlüğü vardır ben buna dayanarak bunları yazıyorum fakat bu Enes haksızlık olur ilk olarak MaviRuh Discord adresinde paylaşıldı.
Üye
Katılım25 Ara 2025
Konular6
Mesajlar57
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Birkaç arkadaş aynı şekilde resmen sırf konu paylaştım demek için belkide hiç metin2 ile alakaları bile yok bunların geliyorlar forumda yeni olan özellikle altın konu olabilicek potansiyelli konuları çekiyorlar sanki kendileri paylaşmış gibi lanse ediyorlar bakıyorum yorumlara herkes çatır çutur hata alıyor konu sahibi arkalarında da durmuyor fikri yok çünki neyse bu konuya MMOZirve adminleri özellikle bi ele alsın tekrar eden konulara daha sık denetleme yapılsın eğer paylaşıyorlarsada üzerine ekleme yada fix yaptıysa belirtilerek paylaşılsın herkesin düşünce özgürlüğü vardır ben buna dayanarak bunları yazıyorum fakat bu Enes haksızlık olur ilk olarak MaviRuh Discord adresinde paylaşıldı.Aynen kardeşim fikir ve düşüncelerimiz aynı
Üye
Katılım11 Ara 2025
Konular6
Mesajlar39
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Üye