güzel gözüküyor taskbarı 4-5 yıl önce kullanmıştım ama sonradan gözüm alıştığı için tekrar kullanmadım birde oyun 1-250 ama yapı olarak ne olduğunu belirtmemişsin ne tipi olduğunu da belirtirsen projene talip olacak kişi belki çıkabilir 

Taskbar link var mı hocam güzel imiştaskbarı kendim yaptım knk link yok
güzel gözüküyor taskbarı 4-5 yıl önce kullanmıştım ama sonradan gözüm alıştığı için tekrar kullanmadım birde oyun 1-250 ama yapı olarak ne olduğunu belirtmemişsin ne tipi olduğunu da belirtirsen projene talip olacak kişi belki çıkabilir Ekli dosyayı görüntüle 174392yakında video gelecek şuan çoğu sistem ve açıklmaa yok

Selamlar Arkadaşlar Üzerinde Çalıştığım Bir Projenin Gelişimini Sizlerle Paylaşmak İstedimPaylaşım için teşekkürler
Eğer Projeye Talib Olmak İsteyen Var İse Bana Ulaşabilir
Projeye Tüm Resimler Henüz Dahil Olmamıştır Bağzı Resimleri Sizlere Paylaşıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 174135Ekli dosyayı görüntüle 174136Ekli dosyayı görüntüle 174138Ekli dosyayı görüntüle 174139Ekli dosyayı görüntüle 174137Ekli dosyayı görüntüle 174140
Ekli dosyayı görüntüle 174142
Ekli dosyayı görüntüle 174141
Ekli dosyayı görüntüle 174143
Ekli dosyayı görüntüle 174144

Taskbar link var mı hocam güzel imiştaskbarı kendim yaptım knk link yok
güzel gözüküyor taskbarı 4-5 yıl önce kullanmıştım ama sonradan gözüm alıştığı için tekrar kullanmadım birde oyun 1-250 ama yapı olarak ne olduğunu belirtmemişsin ne tipi olduğunu da belirtirsen projene talip olacak kişi belki çıkabilir Ekli dosyayı görüntüle 174392yakında video gelecek şuan çoğu sistem ve açıklmaa yok