İlan
04 Haz 2026 27 çevrimiçi üye Duyurular
Ana Sayfa Metin2 PvP Resimler - Ekran Görüntüleri
Ana Sayfa Forum Metin2 PvP Resimler - Ekran Görüntüleri METİN2 2026 GRAFİK ÇALIŞMASI - TAMAMEN OYNANABİLİR...
İlan Yan banner placeholder

METİN2 2026 GRAFİK ÇALIŞMASI - TAMAMEN OYNANABİLİR - WİN 7 20 YILLIK PCDE SORUNSUZ - GELİŞTİRİCİLERDEN YORUM BEKLİYORUM KENDİMİ GELİŞTİRMEK ADINA.

Dj B@mBaM 15.04.2026 13:52 732 görüntüleme 3 cevap
Son Mesaj
Dj B@mBaM
Üye
Üye
Katılım20 Şub 2026
Konular6
Mesajlar46
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
15.04.2026 13:52 #1
Yaparsan sen yaparsın aslan kardeşim başarılarının devamını dilerim. <3
Sini sivmiyen ölsin
muhammedaksam
Üye
Üye
Katılım19 Mar 2026
Konular10
Mesajlar69
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
29.04.2026 13:21 #2
Uygun alana taşındı.

Şahsi fikrim olarak, ben metin2'de her zaman orjinal grafik ve etc'den yanayım. Ancak, başarılı bir çalışma olmuş hakkını vermek lazım. SS aldıktan sonraki görüntü kalitesi gayet başarılı. Eline sağlık, güzel olmuş. Orjinal texture ve etc üzerinde herhangi bir oynama yapmadan sadece pixel kalitesini yükseltme yapılırsa şahsi görüşüm olarak daha başarılı olabilir. Tabii, zevkler ve renkler tartışılmaz.
Dj B@mBaM
Üye
Üye
Katılım20 Şub 2026
Konular6
Mesajlar46
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
02.05.2026 02:45 #3
Uygun alana taşındı.

Şahsi fikrim olarak, ben metin2'de her zaman orjinal grafik ve etc'den yanayım. Ancak, başarılı bir çalışma olmuş hakkını vermek lazım. SS aldıktan sonraki görüntü kalitesi gayet başarılı. Eline sağlık, güzel olmuş. Orjinal texture ve etc üzerinde herhangi bir oynama yapmadan sadece pixel kalitesini yükseltme yapılırsa şahsi görüşüm olarak daha başarılı olabilir. Tabii, zevkler ve renkler tartışılmaz.
Değerli yorumunuz ve güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim hocam. Orijinal Metin2 hissiyatı ve nostaljisi konusunda sana kesinlikle hak veriyorum, o eski tadı ve sadeliği seven çok büyük bir kitle var.

Sadece orijinal kaplamaların pikselini yükseltmek başlarda bizim de aklımızdaydı. Ancak oyunu o hantal ve eski .gr2 formatından tamamen kurtarıp, özellikle ws'lerdeki input lag ve senkron kayması gibi sorunları kökten çözmek için modelleri ve kaplamaları yeni baştan, daha modern bir altyapıyla işlememiz gerekti. Yine de o eski ruhu kaybetmemek adına atmosferi korumaya ekstra özen gösterdik. Dediğiniz gibi zevkler ve renkler tartışılmaz, bu yapıcı eleştiriniz benim için çok değerli. Tekrar teşekkürler
Dj B@mBaM
Üye
Üye
Katılım20 Şub 2026
Konular6
Mesajlar46
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
03.05.2026 07:50 #4