#Selamun aleyküm
Tek bildigim şey el altından satılıyordu zamanında X bir arkadaşımla konusuyordum satiş yaptıgını duydum lakin bügüne kadar paylaşmıcaktım finansör oldugum kişiyide dolandırınca paylaşmak istedim Filesdaki sorunlar biliyorsunuz zamanında dile gelmişti şimdi yapılanlar tek tek yazayım hatırladıgım kadarıyla.
#Files üzerinde Malesefki alt yapıdan ötürü %1 Crash sorunu var.
#Cube sistemi onarıldı !
#Optimizasyonlar düzeltildi.
#Anı kasma lag sorunu düzeltildi.
#Herm#Anısistemler eklendi.
#Vatansev#Herm#Herm2
#6lı so#VatanSeverer sist#Va#Va#Vatansev#Herm0dizel #6lır tanımlandı. " Hikayesini ##6lıözeln##6lıarçi "
#Yeni setler köstümler###6lıözelnz2024 ola#Hermes2deki3i#Yenidi.
#Vatansever fake login ve fake bot eklendi.
#Chal#Yeni4s#VatanSever bi#Challangei eklen#Chal#VatanSevernttı#Chal#Yeni#Chal#Yeni4s#VatanSeveri0#Ucant değeri değiştirildi.
#Pack kilitmede yaşan#VatanSever9nlar yüzünden epack32 geçiş #Pack#Pack15a sistemi eklendi
#Moniker sistemi eklendi.
#Landrank ekle#CakraTeleport sist#Monikern#Moniker#Landrank deği#Landrankdeği#Landrank Login "[/B]
Files manji aittirdir REVİZE
[COLOR#Oto(184, 49, 47)]Kurulum için lütfen dinle " İnsanlarla ugraşmak istemiyorsan ".[/COLOR]
Game / Mysql 777 Yetkisi ver .tgz'ye.
Ardından putty üzerinden kurulum yap ve reboot at.
Putty giriş yap ve : Mysql şifresi sıfırla. " Google arat nasıl yapıldıgını "
Ardından Start ver!
ONERILEN BSD
FULL PAKET INDIR

Tek bildigim şey el altından satılıyordu zamanında X bir arkadaşımla konusuyordum satiş yaptıgını duydum lakin bügüne kadar paylaşmıcaktım finansör oldugum kişiyide dolandırınca paylaşmak istedim Filesdaki sorunlar biliyorsunuz zamanında dile gelmişti şimdi yapılanlar tek tek yazayım hatırladıgım kadarıyla.
#Files üzerinde Malesefki alt yapıdan ötürü %1 Crash sorunu var.
#Cube sistemi onarıldı !
#Optimizasyonlar düzeltildi.
#Anı kasma lag sorunu düzeltildi.
#Herm#Anısistemler eklendi.
#Vatansev#Herm#Herm2
#6lı so#VatanSeverer sist#Va#Va#Vatansev#Herm0dizel #6lır tanımlandı. " Hikayesini ##6lıözeln##6lıarçi "
#Yeni setler köstümler###6lıözelnz2024 ola#Hermes2deki3i#Yenidi.
#Vatansever fake login ve fake bot eklendi.
#Chal#Yeni4s#VatanSever bi#Challangei eklen#Chal#VatanSevernttı#Chal#Yeni#Chal#Yeni4s#VatanSeveri0#Ucant değeri değiştirildi.
#Pack kilitmede yaşan#VatanSever9nlar yüzünden epack32 geçiş #Pack#Pack15a sistemi eklendi
#Moniker sistemi eklendi.
#Landrank ekle#CakraTeleport sist#Monikern#Moniker#Landrank deği#Landrankdeği#Landrank Login "[/B]
Files manji aittirdir REVİZE
[COLOR#Oto(184, 49, 47)]Kurulum için lütfen dinle " İnsanlarla ugraşmak istemiyorsan ".[/COLOR]
Game / Mysql 777 Yetkisi ver .tgz'ye.
Ardından putty üzerinden kurulum yap ve reboot at.
Putty giriş yap ve : Mysql şifresi sıfırla. " Google arat nasıl yapıldıgını "
Ardından Start ver!
ONERILEN BSD
FULL PAKET INDIR