İlan
04 Haz 2026 30 çevrimiçi üye Duyurular
Ana Sayfa Metin2 Server Files
Ana Sayfa Forum Metin2 Server Files EN GELİŞMİŞ SALTANAT TİPİ SERVER IMPOSS-SF ÖLÜ PİY...
İlan Yan banner placeholder

EN GELİŞMİŞ SALTANAT TİPİ SERVER IMPOSS-SF ÖLÜ PİYASAYA SON DARBE 2020-08-29

exagonn 15.04.2026 21:52 531 görüntüleme 32 cevap
Son Mesaj
exagonn
Üye
Üye
Katılım19 Mar 2026
Konular8
Mesajlar82
Elmas Konular1
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
15.04.2026 21:52 #1
Selam
"Saltanat tipi" Dalgasına mutlaka rast gelmişsinizdir forumda.
Uzuuun yıllardır oyuncu olarak oynadıktan sonra asla geri dönmemek üzere bırakırken yapabildiğim kadarıyla bir files yaptım
Kendimi amatör görmeme rağmen bence piyasdaki warez olsun olmasın en iyi saltanat tipi fileslardan biri oldu.

Files 7 günde yapılmıştır
Filesın altyapısını bu konudan aldım,
Altyapısal bir sıkıntı falan var mı bilmiyorum, online ile denenmemiştir!
GUNCELLEME-V1'ı VE GUNCELLEME-V1.2'yi KONTROL ETMEYI UNUTMAYIN!!

GUNCELLEME-V1.2Virüs totaller
binary:

2UKKS6.png

dumpproto

xeyu2w.png

game-mysql

w6vYnV.png

srcler

DqoLQg.png

-Cevherler bitince şamanın hasarı neredeyse 2'ye katlanıyordu, düzeltildi

-Artemisiada skiller art arda atılabiliyordu, büyü hızı düzenlendi

-Artemisia düz vuruş 5-6T giriyordu vs'de çok büyük avantaj sağlıyordu, düzeltildi

-Level sandığından lonca exp alınca çarı direkt 161 yapıyordu ve daha lonca exp alınamıyordu, düzeltildi

-Savaşçı +20 kılıcı gözükmüyordu, düzeltildi

-Yeşil ve mor iksir basınca çıkan etki devam ediyor yazısı düzeltildi

-Krallık izi 1 kere kullanılabiliyordu, düzeltildi

-Savaşçı güçlü vuruş 2. atılışında işlemiyordu, düzeltildi

-Lonca kill counter sistemi eklendi
(Artemisia ve lycan iconları da ekledim sorunsuz çalışır)

-İstek üzerine tavşana kanatları malzeme ile alma questi eklendi
(İstediği item, item miktarı ve verdiği itemi kolaylıkla objects içerisinden 30129 dosyasına girip ayarlayabilirsiniz altyapı olaraktan ekledim bunu. Su taşının kodu 90005 bu arada.)
GUNCELLEME-V1Linkler:
NOT: BU GUNCELLEMEDEKİ ÖZELLİKLERİN AKTİF OLMASI İÇİN GUNCELLEME V1.2'DE BULUNAN PACK SRC VE GAME MYSQL İNDİRMENİZ GEREKMEKTE!
-Navicat şifre sıfırlayamayan arkadaşlar için şifre = "sfimposs123" olarak değiştirildi

-Saltanat 1-1 artemisia sesleri (Videoda kulaklığımdan dolayı basslı çıkmış normalde öyle değil.)

-Kanatlar sağ tıklanıp değiştirildiğinde 2 tane üst üste gözüküyordu fixlendi

Gyazo Screen Video

-Saltanat uyumlu damagevalue

Gyazo Screen Video

-Oyun seçeneklerinde engellemeler çalışmıyordu bu şekilde düzelttim

Gyazo Screen Video

-Şamanın hasarları 120T cana göre tamamen ayarlandı (İki yetenek sınıfınınki de ayarlı.)

Gyazo Screen Video

-Sorunsuz dragon kapsülü eklendi

-Sura koruma gözükmeme fixlendi, açıkken hasar yiyince sp 0'lanma fixlendi, hasar azaltması büyülü silahta kullanılsın diye en aza indirildi

-Uzak mesafe seçeneği çalışmama fixlendi

-Hava durumu sistemi eklendi (F8)

-Balık adası eklendi
Zamanında yapmıştım elimde kalmıştı ekleyiverdim

Pvp açılmaz

Yüzüğün "Diğer Bölgeler" kısmına ışınlanmak için ekledim

-Kanatları ve dragon kapsülünü aramayın diye satıcıya ekledim

YAwkIl.png

Artemisia & LycanArtemisia ve Lycan Detaylı Tanıtım:

Artemisia hayalet skilli buglı olduğundan değiştirildi, Açıldığında 10 saniye boyunca görünmez yapar.
Sorunsuz guiler:

Gelişmiş İsim İzleri

Saltanat ParlamalarıSaltanat şuan bunları kullanmıyor fakat benim oynadığım dönem bunlar vardı.
Zırhlar 1-1 el parlamaları hemen hemen aynıdır 2017-2019 arası saltanat ile.

Gelişmiş Binek Yüzüğü
Gelişmiş Işınlanma Yüzüğü
Official Level Alma Sandık160 Mapi yapacaksanız içindeki map indexi değiştirmeniz yeterlidir.
160 Level üstüne lonca exp vermez 160 başlangıçta lonca exp alındığında loncayı 20 level yapacak kadar verir.
Leveli direkt 300 yapar.

Lonca SistemleriÇoğu lonca sistemini gereksiz bulduğumdan çok eklemedim.
Sadece gerçekten kullanılanları ekledim;
Ajan sistemi öldürmesi 10 dan düşük ölmesi 10 dan yüksek ise karşınıza çıkar,
Ne olur ne olmaz diye direkt sağ tıklayıp ajan seçme seçeneğini de ekledim.

Geliştirilmiş Nesne Market NPCEkte de görüldüğü gibi questli ve düzenli şekilde ekledim, bu sayede toplu kalkan için farklı kalkana gerek kalmadı ve görüntü kirliliği ortadan kalktı

Kanat SistemiKanat için yeni icon açmadım, kemerin iconu yukarı taşıdım
İsteyen yapabilir tüm dosyalar mevcut zaten, envantere interfaceden kemer iconu yaptıştırdım kamufle olması amacıyla bence yeterli oldu.
Bunun dışında kanatlar saltanat boyunda ve hızında çarpar, orak opaktır ve onun da boyu büyüktür.
(İlk paylaşıldığı kadar büyük değil, sonra küçültüldü diye paylaşılan kadar da küçük değil tam saltanat oranındalar.)

Saltanata uyarlanmış oyun yapısıİconlar efsunlar ve açıklamalar olabildiğince saltanata benzetilmiştir.

Login EkranıCreate ve select illuminadır, sorunsuzdur (arte iconları v.b)
Bu da geçen forumda görüp türkçeleştirdiğim hoşuma giden bir login

Sınırsız DamageVideoyu zaten zaman ayarlı url ile paylaşıyorum ama olurda çalışmazsa 01:22'Yi açıp izleyerek görebilirsiniz.
120T Cana uyarlı vs yapısı yaptım filesa, bu vs yapısında 500 ila 700 t arası dönüyor en yüksek vuran çarların hasarları
Fakat daha da absürtleştirebilirsiniz.

Okçu8006 Yani "Ateşten Ok" kullanıldığında saltanat gibi her yerden eşit vurur, sınırsız ok ve 6. skillde eklidir
01:23'Den izleyebilirsiniz.

Vs Yapısı120T Cana uyarladığım vs yapısıdır.
Sura karakterinin koruması yediği hasarı azaltmaz böylelikle büyülü silah istenilirse sorunsuz kullanılabilir.
Savaşçı karakterinin güçlü vuruş ve ruh vuruşu menzili arttırılmıştır aynı zamanda ruh vuruşunda saltanat gibi titreme efekti mevcut.
Şamanın hasarlara hiç girişmedim, bunun dışında tüm karakterlerin lycan ve arte dahil büyü hızı düz vuruş hasarı zehir atması hp üretimi yavaşlatması v.b ayarlı

Şebnemler ve CountŞebnemler saltanat ile aynı özellikte ayarlanmıştır, item limiti 30K'ya çıkartılmıştır.

Hızlı Statü

Files eksikleri-Üşendiğim için leveli kamufle ekledim, fakat bağırma, pm, select ve karakter ekranı gibi 250 yazan çoğu yerden kaldırdım hiç yok diyebiliriz, bence 300 eklemeye gerek yok
-Level yanı icon, ne yıldız halini ne eski halini hiçbir zaman sevmedim, sevemedim bu sebepten ötürü de eklemedim.
-Şebnem efektleri, sol yukarı premium efektlere şebnemler gelmiyor çok mühim gözükmediğinden üşendim, eklemedim.
-Eğer sökmek için değil de sv açmak için kullanacaksanız renkli çapraz ve kostüm eklemeniz gerekli sadece normal çaprazları ekledim.
-Şaman hasarları ayarsız.
-Farm mapleri yok.
-Kanatı çok güzel kamufle ettim yazmasam fark etmez bile çoğu kişi, fakat bu socketinin eksik olduğu gerçeğini değişmiyor İsteyen ekleyebilir.
-item_names.txt'de isimler eksik, item yerden alınınca değişik bi yazı yazıyor aşağıda son anda aklıma geldi isteyen ekleyebilir.
-Yeşil & mor pot basıldığında BU_ETKI_DEVAM_EDIYOR yazıyor onu da şimdi fark ettim 2dk halledersiniz.
Kanıt
Muazzam! Elinize sağlık. Konuda belirtilmemiş fakat şebnem pot binek ve level sandığı veren başlangıç sandığı 160 level şekilde başlama ve sorunsuz arte-lycan p npc köy düzeni vesaire ayarlanmış sanki server açılıyormuş gibi. 1-1.5 yıl önce böyle files olsaydı direkt indirip açarak +500 online oynardın valla. Connection refused hatasına gelirsek makineme verdiğim rami 4 gb yaptım düzeldi sebebini bilmiyorum ha birde oyuna girerken root içerisinde dates.py serverinfo.py ve config.py içindeki ipleri değiştirmeyi unutmayın konuda söylenmemiş sağ olsun arkadaş özelden yardım etti
Kanıt olarak eklenebilir:

teşekkürler dostum paylaşım için bi sadece model ve bi kaç saltiye benzeltimiş ama tam saltanat değil onlarıda halledilir

Kanıt ekleye bilirsin

Saçma saltanat tipi kitlesi için fazla emek verilmiş mükemmel bir files. Eline emeğine sağlık.

Kanıt olarak ekleyebilirsin.

Ekli dosyayı görüntüle 31967

Files gerçekten başarılı. Tekrardan eline sağlık.

Kullanacak olduğunu sanmam
Fakat varsa, şimdiden güle güle kullansın.
Onun dışında içinedeki bir şeyi sökmek isteyen varsa özelden yazabilir.
Hayırlı olsun.
exagonn
Üye
Üye
Katılım19 Mar 2026
Konular8
Mesajlar82
Elmas Konular1
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
01.05.2026 00:23 #2
dosyalar bende bile yoktu bi ara ihtiyacım olmuştu da link kırık diye indirememiştim. sağ ol valla
mysql felan yükseltilmiş...
exagonn
Üye
Üye
Katılım19 Mar 2026
Konular8
Mesajlar82
Elmas Konular1
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
05.05.2026 03:17 #3
@MaTEQ Linkleri güncellemeniz için konu açıldı. 24 saat içerisinde konuyu güncelleyin lütfen.
Öğeyi görmek için...
exagonn
Üye
Üye
Katılım19 Mar 2026
Konular8
Mesajlar82
Elmas Konular1
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0