İlan
04 Haz 2026 23 çevrimiçi üye Duyurular
Ana Sayfa Metin2 Server Files
Ana Sayfa Forum Metin2 Server Files "M2Project - Mükemmel Seviye 1-120 Şampiyon S...
İlan Yan banner placeholder

"M2Project - Mükemmel Seviye 1-120 Şampiyon Sunucusu Dosyaları"

suayp23 13.04.2026 23:06 1.6K görüntüleme 9 cevap
Son Mesaj
suayp23
Üye
Üye
Katılım18 Şub 2026
Konular9
Mesajlar47
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
13.04.2026 23:06 #1
Merhaba arkadaşlar arşivde duruyordu içinde Seviyeli (Growth) Pet sistemi eklenmiş Owshap 'ın farklı bir versiyonu umarım işinize yarar.
Not: Videodaki bot sistemi ekli değildir bilginize ..
Bu linkte içinde herşey mevcut
(Game/Mysql/FreeBSD/Source/DumpProto Full + Full)

" FULL PAKET İNDİR "

Bu linkte game & mysql ve source mevcut
" GAME / MYSQL / SRC İNDİR "
" VT "

Sistem seçenekleri sorunu için aşağıdaki dosyaları indirin.
" ROOT "
Navicat şifresini sıfırlaman lazım
1.ADIM: service mysql-server start
2.ADIM: mysql -p
3. ADIM: CREATE USER 'root'@'%' IDENTIFIED BY '123';
4. ADIM: GRANT ALL PRIVILEGES ON *.* TO 'root'@'%' WITH GRANT OPTION;
5. ADIM: flush privileges;
6. ADIM: quit;

FreeBsd Şifresi: dev​

" KURULUM "
suayp23
Üye
Üye
Katılım18 Şub 2026
Konular9
Mesajlar47
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
30.04.2026 01:42 #2
VM'de ip alamayan arkadaşlar, WinSCP veya Filezilla bağlanamayan arkadaşlar daha önce BestStudio paylaşımına daha bi yorum atmıştım, neyse tarife geliyorum yapın IP alacaksınız.

FreeBSD(Marty2023)'ü seç Ayarlarına gir > Ağ Ayarları > Bağdaştırıcı Türü > değiştir to > "PCnet-FAST III (Am79C973)" Olanı seç.

Makineye Start ver > bsdconfig yaz [ENTER] > Networking Managment kısmına gel [ENTER] > Network Interfaces kısmını aç > Karşına çıkan cihazı seç (OK) > DHCP Kısmını >" ENABLED " olarak değiştir biraz bekler otomatik olarak IP tanımlar. > Hiç bir IP ye dokunmadan Save/Exit.

İyi kullanımlar.

Bu arada paylaşım için teşekkürler official files merak eden arkadaşlara yararı olacaktır.(ADAMSIN)
suayp23
Üye
Üye
Katılım18 Şub 2026
Konular9
Mesajlar47
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
04.05.2026 03:40 #3
Neyse bosver, senin gibi insanlarla konusamam, bos laf bos sözler, kendini artik ne saniyorsun bilmiyorum demin den belli, kimseye hesap falan diyorsun sanki baba sensin haha.

Ne yapiyorsan yap sanki yaptigin sistemler cok iyi ***.
You're talking way too much, and while the version, as Best said, isn't yours, it's possible that some of the bug fixes in the systems are indeed yours. But let's be honest for a moment: everything in the build belongs to its original designer. Plus, it's very similar to the version 6 that leaked a while ago. So what are you talking about? I added the offline shop system and the pet and horse system, and I see that version 5 already had the offline shop system. Don't claim that all the content in the version belongs to you, man! Even the source code isn't yours. Don't make a fool of yourself.

In addition, there's a very important point. You say the file has many errors and problems. I agree with you; it's possible there are errors. However, I'm at least 98% confident that the file is free of errors and vulnerabilities. It might have some minor errors that can be fixed. What's the proof of this confidence? The proof is very simple: you're trying your best to tarnish Best Production's reputation and then the reputation of the version itself, so everyone understands it's bad and full of errors. Furthermore, in all your replies, you're extremely biased and angry. This is what motivates me to download and examine it, and it might even be used in future projects.

Please note that if I were to use it, I would be using the Owsap version, as the source code and all systems belong to them. You are merely a passerby.

Don't misunderstand me; I'm not against you or an enemy, but your disrespectful manner and angry way of speaking compelled me to engage in this discussion. Furthermore, your approach to the topic of the official title system was extremely poor, and all your responses were provocative.
suayp23
Üye
Üye
Katılım18 Şub 2026
Konular9
Mesajlar47
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
04.05.2026 09:36 #4
updated dx8 to dx9ex, last clang compiler, full c++20 fixed, and change last mariadb.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
suayp23
Üye
Üye
Katılım18 Şub 2026
Konular9
Mesajlar47
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
04.05.2026 14:32 #5
Selamlar kolay gelsin,

no dhcp offers received hatası alıyorum ne denediysem ip alamadı vm konuda destek olacak varmı?
Sanal makineyi kapatın
Ayarlar -> Ağ (Network) kısmına girin.
Bağlı (Attached to) seçeneğini Köprü Bağdaştırıcısı (Bridged Adapter) olarak değiştirin.
İsim kısmından bilgisayarınızın internete bağlı olan fiziksel kartını (Wi-Fi veya Ethernet) seçin.
BSD'yi başlatın ve root girişi yapın.
ee /etc/rc.conf komutu ile dosyayı açın.
Ağ kartı isminizin (genelde em0 veya le0) karşısında DHCP yazdığından emin olun:
ifconfig_em0="DHCP"
Değişiklik yaptıysanız Esc -> Enter -> Enter ile kaydedip çıkın.
reboot komutu ile sunucuyu yeniden başlatın.
service netif restart komutu ile ağ arayüzlerini yenileyin.
ifconfig komutu ile inet karşısında bir IP adresi (örn: 192.168.x.x) alıp almadığınızı kontrol edin.
suayp23
Üye
Üye
Katılım18 Şub 2026
Konular9
Mesajlar47
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
04.05.2026 15:04 #6
"Şunu da netleştireyim satış yapıp yapmam kimseyi ilgilendirmez"

Owsap sürümunden ve benim ekledim ve fixledim cogu sistemin oldugu için satis izni kimsenin yoktur onu bil bi kere.
Ve "sadece pet ve horse sistemi eklenmiş" derken ?

Gördugun butun sistem'ler ve offshop benden gelme bunu belirtim. File Owsap base, ama sistem yapisi fix'ler benden bilgin olsun.
Birde bunu bir netlestirek.

"Bu konuda kimsenin söz söyleme hakkı yok."

Sistem'ler benden gelme, gördugunuz hepsi benden ve söz hakkim baya da var.
Yazdığımdan bir şey anlamıyorsan bu noktadan sonra seninle tartışmanın da bir anlamı yok. Ayrıca “satış izni” gibi konulardan bahsediyorsun ama ortada lisanslı, hukuki, telifli bir yapı yok ki senin iznine tabi olsun. Kafanızda kurduğunuz şeyleri gerçekmiş gibi anlatıp insanlara dayatmayın.

“Sistem bana ait” diyorsun, peki sen ne yaptın mesela?

Altyapı: Owshap’a ait
Sistemlerin %99’u zaten altyapının içinde hazır geliyor
Horse sistemi: warez
Pet sistemi: Sonitex warez

Bu durumda tam olarak neyin sahibi oluyorsun? Neyi tartışıyoruz burada? Ortada sana ait somut bir şey yok ama konuyu gereksiz yere uzatıyorsun.

Bu dosyalar 6-7 ay önce elime geçti. Açıp bakma ihtiyacı bile duymamışım. Silmek yerine insanların işine yarar diye paylaşmışım. Buna rağmen gelip, ortada hiçbir kanıt yokken “şu kişi senin sattığını söylüyor” gibi laflarla konuşuyorsun.

Kaldı ki satsam bile bu seni ilgilendirmez. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Sen gelip “bana ait” diyorsun, ben de durumu açıklıyorum. Hatta iyi niyet gösterip eğer gerçekten satışını yapıyorsan kaldırabileceğimi bile söyledim.

Ama sen hala gelip burada boş tartışma çıkarıyorsun. Bunun ne amacı var, gerçekten merak ediyorum.
Furkaneroglu
Üye
Üye
Katılım03 Şub 2026
Konular8
Mesajlar71
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
04.05.2026 15:13 #7