İlan
06 Haz 2026 19 çevrimiçi üye Duyurular
Ana Sayfa Metin2 Private Server Kurulumu
Ana Sayfa Forum Metin2 Private Server Kurulumu Metin2 Patcher Liste Oluşturma Aracı ...
İlan Yan banner placeholder

Metin2 Patcher Liste Oluşturma Aracı 2021-01-05

Sosyalmedya340 30.04.2026 16:05 487 görüntüleme 29 cevap
Son Mesaj
omerk2
Üye
Üye
Katılım26 Mar 2026
Konular5
Mesajlar39
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
10.05.2026 00:50 #16
bunlara da mı virüs koyacaksınız son açtığım oyunun tutmama sebebi urieldir. siz siz olun uriel hile koruması kullanmayın.

Size bir sır vereceğim.. urielde hile çalışmamasının asıl sebebi örneğin bir oyuncu xmt2 oynuyor ve bu oyuncu hile kullandı ban yedi diyelim. Ban yiyen bu oyuncu xxmt2 serverine girmeye çalıştığında hiç bir şekilde giremiyor. yani uriel bir datada bütün oyuncu verilerini tutuyor ve piyasada diyelim 10.000 tane oyuncu var ve 6.000 tanesi hile kullanmaya çalışmış diyelim siz direk yargısız infaz yapıyorsunuz ve 6.000 oyuncuda hiç bir şekilde sizin serverinize giremiyor. bunun adı hile korumaysa diyecek tek bir kelimem dahi yok... ayrıca yarattığı paket hataları ve problemleri saymakla bitiremem inanın hayatımda yaptığım en iyi şey uriel hile korumasını kaldırmak oldu..

Yeni çıkardıkları yöntemle kazandıkları ek kazanca diyecek bir şey bulamıyorum yorumu da size bırakıyorum...

Screenshot

Not: 24 saat içinde her giren 500 oyuncu için ek : 50 tl.

Peki ya marka kaldırma hizmeti hakkında ne düşünüyorsunuz?

Screenshot

Onların yarattığı önyargının cezasını bize kesiyor server başı 1000 tl

Harika harika inanılmaz mükemmmellllllllllllllll
Sosyalmedya340
Üye
Üye
Katılım06 Oca 2026
Konular5
Mesajlar78
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
10.05.2026 00:50 #17
bunlara da mı virüs koyacaksınız son açtığım oyunun tutmama sebebi urieldir. siz siz olun uriel hile koruması kullanmayın.

Size bir sır vereceğim.. urielde hile çalışmamasının asıl sebebi örneğin bir oyuncu xmt2 oynuyor ve bu oyuncu hile kullandı ban yedi diyelim. Ban yiyen bu oyuncu xxmt2 serverine girmeye çalıştığında hiç bir şekilde giremiyor. yani uriel bir datada bütün oyuncu verilerini tutuyor ve piyasada diyelim 10.000 tane oyuncu var ve 6.000 tanesi hile kullanmaya çalışmış diyelim siz direk yargısız infaz yapıyorsunuz ve 6.000 oyuncuda hiç bir şekilde sizin serverinize giremiyor. bunun adı hile korumaysa diyecek tek bir kelimem dahi yok... ayrıca yarattığı paket hataları ve problemleri saymakla bitiremem inanın hayatımda yaptığım en iyi şey uriel hile korumasını kaldırmak oldu..

Yeni çıkardıkları yöntemle kazandıkları ek kazanca diyecek bir şey bulamıyorum yorumu da size bırakıyorum...

Screenshot

Not: 24 saat içinde her giren 500 oyuncu için ek : 50 tl.

Peki ya marka kaldırma hizmeti hakkında ne düşünüyorsunuz?

Screenshot

Onların yarattığı önyargının cezasını bize kesiyor server başı 1000 tl

Harika harika inanılmaz mükemmmellllllllllllllll

İlk olarak bu konu bir satış konusu değil. Herhangi bir ürünü burada satmıyoruz.

Onun dışında "10.000 tane oyuncu var ve 6.000 tanesi hile kullanmaya çalışmış diyelim siz direk yargısız infaz yapıyorsunuz ve 6.000 oyuncuda hiç bir şekilde sizin serverinize giremiyor." bu tarz bir sistemi nerede gördünüz merak ediyorum, böyle bir sistemimiz bulunmamaktadır. HWID engelleme sisteminden bahsediyorsanız onu siz kendiniz panelden engelliyorsunuz biz değil.

Satış için biz kimseye zorla bir ürün satmıyoruz fiyatları satın almadan önce sizlere iletiyoruz zaten eğer işinize gelmiyorsa almamayı tercih edebilirsiniz

Şu anda Türkiye'de bulunan en kalabalık metin2 sunucularına hizmet veriyoruz belki de kendi başarısızlığınıza bahane olarak korumayı öne sürmek yerine hatalarınızı gözden geçirmeniz yararınıza olacaktır.

Yukarda da dediğim gibi burası bir tartışma yada satış konusu değil o yüzden bu tarz alakasız gereksiz yorumlarla kendinizi yormanıza gerek yok
Tugbaaa
Üye
Üye
Katılım09 Ara 2025
Konular8
Mesajlar77
Elmas Konular1
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
10.05.2026 00:50 #18
ek 50 tl fatura oluşturuyor ama hiç bir zaman tahsil ettiğini görmedim ödemeyince deaktif ettiğini veya zarar verdiğinide görmedim
maxxmusic
Üye
Üye
Katılım22 Kas 2025
Konular7
Mesajlar62
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
10.05.2026 00:50 #19
ek 50 tl fatura oluşturuyor ama hiç bir zaman tahsil ettiğini görmedim ödemeyince deaktif ettiğini veya zarar verdiğinide görmedim
Zarar veya deaktif edilmez. x oyuncudan sonra +50 istiyorlarsa x oyuncudan sonra oyuna x sayısı oyuncudan fazla giremez.
izciTR
Üye
Üye
Katılım16 Mar 2026
Konular3
Mesajlar40
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
10.05.2026 00:50 #20
Programın kaynak kodlarını paylaşmanız benim gibi "kendi öğrenen" kişiler için daha yararlı olacaktır.
Sosyalmedya340
Üye
Üye
Katılım06 Oca 2026
Konular5
Mesajlar78
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
10.05.2026 00:50 #21
Zarar veya deaktif edilmez. x oyuncudan sonra +50 istiyorlarsa x oyuncudan sonra oyuna x sayısı oyuncudan fazla giremez.

Girebilir, herhangi bir zorlama, kısıtlama yapılmıyor o noktada.
omerk2
Üye
Üye
Katılım26 Mar 2026
Konular5
Mesajlar39
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
10.05.2026 00:50 #22
İlk olarak bu konu bir satış konusu değil. Herhangi bir ürünü burada satmıyoruz.

Onun dışında "10.000 tane oyuncu var ve 6.000 tanesi hile kullanmaya çalışmış diyelim siz direk yargısız infaz yapıyorsunuz ve 6.000 oyuncuda hiç bir şekilde sizin serverinize giremiyor." bu tarz bir sistemi nerede gördünüz merak ediyorum, böyle bir sistemimiz bulunmamaktadır. HWID engelleme sisteminden bahsediyorsanız onu siz kendiniz panelden engelliyorsunuz biz değil.

Satış için biz kimseye zorla bir ürün satmıyoruz fiyatları satın almadan önce sizlere iletiyoruz zaten eğer işinize gelmiyorsa almamayı tercih edebilirsiniz

Şu anda Türkiye'de bulunan en kalabalık metin2 sunucularına hizmet veriyoruz belki de kendi başarısızlığınıza bahane olarak korumayı öne sürmek yerine hatalarınızı gözden geçirmeniz yararınıza olacaktır.

Yukarda da dediğim gibi burası bir tartışma yada satış konusu değil o yüzden bu tarz alakasız gereksiz yorumlarla kendinizi yormanıza gerek yok

Discord'a giren 2000 kişiden 1000 kişisi uriel var diye geri çıktı her 10 kişiden 8 tanesi uriel mi var diyip daha cevap vermeden uriel olduğunu anlar anlamaz discordu terketti. açılış saatinde oyuna giremeyen ve uriel hatalarıyla ağlayıp kıvranan onlarca oyuncu vardı. bu sadece bilinen kısmı ve bilinmeyen kısmını bir düşün bakalım. başarısızlığımın sebebi kesinlikle uriel aksini asla kabul edemem üzgünüm. clienti 2 3 tane açtığınızda bilgisayarınız tavaf eder ve o kadar çok kasar ki muhtemelen benim gibi bir bilgisayarı olan kişi yoktur bu forumda https://prnt.sc/wgy0pn buna rağmen ben kendi oyunuma girdiğimde bilgisayarın o kadar kasıyordu ki ne olduğunu anlayamayıp defalarca reset attım pcye ve en sonunda anladım ki sebebi uriel imiş. ek olarak benim bilgisayarım +100 tane metin2 açan bir bilgisayar ve bu güne kadar kastığını ben hiç görmedim. aynısından 1 tane daha var aynı sorun ondada mevcuttu. zaten diğer bilgisayarda anladım uriel olduğunu ama ne yazık ki oyuncu kalmadıktan sonra farkettim o kadar saçma sapan bir hile koruması ki size anlatamam.
Bu konuyu görüntüleyenler
1 misafir
Cevap yazmak için giriş yapın.
İlan Yan banner placeholder