Discord'a giren 2000 kişiden 1000 kişisi uriel var diye geri çıktı her 10 kişiden 8 tanesi uriel mi var diyip daha cevap vermeden uriel olduğunu anlar anlamaz discordu terketti. açılış saatinde oyuna giremeyen ve uriel hatalarıyla ağlayıp kıvranan onlarca oyuncu vardı. bu sadece bilinen kısmı ve bilinmeyen kısmını bir düşün bakalım. başarısızlığımın sebebi kesinlikle uriel aksini asla kabul edemem üzgünüm. clienti 2 3 tane açtığınızda bilgisayarınız tavaf eder ve o kadar çok kasar ki muhtemelen benim gibi bir bilgisayarı olan kişi yoktur bu forumda https://prnt.sc/wgy0pn buna rağmen ben kendi oyunuma girdiğimde bilgisayarın o kadar kasıyordu ki ne olduğunu anlayamayıp defalarca reset attım pcye ve en sonunda anladım ki sebebi uriel imiş. ek olarak benim bilgisayarım +100 tane metin2 açan bir bilgisayar ve bu güne kadar kastığını ben hiç görmedim. aynısından 1 tane daha var aynı sorun ondada mevcuttu. zaten diğer bilgisayarda anladım uriel olduğunu ama ne yazık ki oyuncu kalmadıktan sonra farkettim o kadar saçma sapan bir hile koruması ki size anlatamam.
Yazı stilinizden amacınızın ne olduğu o kadar belli ki, herhangi bir kanıt sunmadan karalamak. Siz kafanızda kurmuşsunuz zaten bundan sonra açtığınız sunucularda hatasız sorunsuz sıkıntısız bir oyun keyfi dilerim