İlan
05 Haz 2026 17 çevrimiçi üye Duyurular
Ana Sayfa Metin2 Private Server Kurulumu
Ana Sayfa Forum Metin2 Private Server Kurulumu Metin2 Patcher Liste Oluşturma Aracı ...
İlan Yan banner placeholder

Metin2 Patcher Liste Oluşturma Aracı 2021-01-05

Sosyalmedya340 30.04.2026 16:05 486 görüntüleme 29 cevap
Son Mesaj
Sosyalmedya340
Üye
Üye
Katılım06 Oca 2026
Konular5
Mesajlar78
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
10.05.2026 00:50 #23
Discord'a giren 2000 kişiden 1000 kişisi uriel var diye geri çıktı her 10 kişiden 8 tanesi uriel mi var diyip daha cevap vermeden uriel olduğunu anlar anlamaz discordu terketti. açılış saatinde oyuna giremeyen ve uriel hatalarıyla ağlayıp kıvranan onlarca oyuncu vardı. bu sadece bilinen kısmı ve bilinmeyen kısmını bir düşün bakalım. başarısızlığımın sebebi kesinlikle uriel aksini asla kabul edemem üzgünüm. clienti 2 3 tane açtığınızda bilgisayarınız tavaf eder ve o kadar çok kasar ki muhtemelen benim gibi bir bilgisayarı olan kişi yoktur bu forumda https://prnt.sc/wgy0pn buna rağmen ben kendi oyunuma girdiğimde bilgisayarın o kadar kasıyordu ki ne olduğunu anlayamayıp defalarca reset attım pcye ve en sonunda anladım ki sebebi uriel imiş. ek olarak benim bilgisayarım +100 tane metin2 açan bir bilgisayar ve bu güne kadar kastığını ben hiç görmedim. aynısından 1 tane daha var aynı sorun ondada mevcuttu. zaten diğer bilgisayarda anladım uriel olduğunu ama ne yazık ki oyuncu kalmadıktan sonra farkettim o kadar saçma sapan bir hile koruması ki size anlatamam.

Yazı stilinizden amacınızın ne olduğu o kadar belli ki, herhangi bir kanıt sunmadan karalamak. Siz kafanızda kurmuşsunuz zaten bundan sonra açtığınız sunucularda hatasız sorunsuz sıkıntısız bir oyun keyfi dilerim
Yasinbuse10
Üye
Üye
Katılım26 Mar 2026
Konular2
Mesajlar49
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
10.05.2026 00:50 #24
Paylaşım için Teşekkürler
omerk2
Üye
Üye
Katılım26 Mar 2026
Konular5
Mesajlar39
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
10.05.2026 00:50 #25
Yazı stilinizden amacınızın ne olduğu o kadar belli ki, herhangi bir kanıt sunmadan karalamak. Siz kafanızda kurmuşsunuz zaten bundan sonra açtığınız sunucularda hatasız sorunsuz sıkıntısız bir oyun keyfi dilerim

kanıt almak çok zor değil girerim bir tane uriel çalışan servere açarım video kaydedicisini canlı canlı da kanıt çeker atarım mesele bu değil sen benden iyi biliyorsun neyin ne olduğunu. ben yalan konuşmuyorum burada yazdığım şeyler gerçekler. he istersen de sıkıntı yok ben gene çeker video atarım buraya. sen benim emeklerimi hiç ettin hakkım sana haram olsun iki elim yakanda... daha kendi markanı aklayamıyorsun utanmadan bana 1000 tlye marka kaldırma satayım diyorsun.. yazıklar olsun sana svside bile senden daha mantıklı cevaplar veriyor..

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Dj B@mBaM
Üye
Üye
Katılım20 Şub 2026
Konular6
Mesajlar46
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
10.05.2026 00:50 #26
Discord'a giren 2000 kişiden 1000 kişisi uriel var diye geri çıktı her 10 kişiden 8 tanesi uriel mi var diyip daha cevap vermeden uriel olduğunu anlar anlamaz discordu terketti. açılış saatinde oyuna giremeyen ve uriel hatalarıyla ağlayıp kıvranan onlarca oyuncu vardı. bu sadece bilinen kısmı ve bilinmeyen kısmını bir düşün bakalım. başarısızlığımın sebebi kesinlikle uriel aksini asla kabul edemem üzgünüm. clienti 2 3 tane açtığınızda bilgisayarınız tavaf eder ve o kadar çok kasar ki muhtemelen benim gibi bir bilgisayarı olan kişi yoktur bu forumda https://prnt.sc/wgy0pn buna rağmen ben kendi oyunuma girdiğimde bilgisayarın o kadar kasıyordu ki ne olduğunu anlayamayıp defalarca reset attım pcye ve en sonunda anladım ki sebebi uriel imiş. ek olarak benim bilgisayarım +100 tane metin2 açan bir bilgisayar ve bu güne kadar kastığını ben hiç görmedim. aynısından 1 tane daha var aynı sorun ondada mevcuttu. zaten diğer bilgisayarda anladım uriel olduğunu ama ne yazık ki oyuncu kalmadıktan sonra farkettim o kadar saçma sapan bir hile koruması ki size anlatamam.
Arkdaşın dedigi gibi kasma yapıyor ama bir çok sunucu uriel kullanıyor ama onların sunucuları nedense oyuncu çekiyor buda demek oluyorki sizin sunucunuzun paketi oyuncuları sarmadı uriel yüzünden bırakmadılar yani.
Prsoners
Üye
Üye
Katılım01 Ara 2025
Konular11
Mesajlar72
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
10.05.2026 00:50 #27
Paylaşım için teşekürler
Netiva
Üye
Üye
Katılım02 Nis 2026
Konular5
Mesajlar61
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
10.05.2026 00:50 #28
Piyasa da bulunan metin2lz.exe dosyalarının tamamı bu şekilde. Virüs olmayan metin2lz kullanmak isteyenler için buraya bırakıyorum.

mt2lz.exe indir, download

@urielac istersen konuya dahil edebilirsin.
Ayrıca martysama uzun süre önce bu tarz birşey yapıp paylaşmıştı.
Onu incelemek isteyen buraya bakabilir.

GitHub - martysama0134/how-to-mt2-patcher: Generate and Configure the M2 Torrent Patcher

Sosyalmedya340
Üye
Üye
Katılım06 Oca 2026
Konular5
Mesajlar78
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
10.05.2026 00:50 #29
Piyasa da bulunan metin2lz.exe dosyalarının tamamı bu şekilde. Virüs olmayan metin2lz kullanmak isteyenler için buraya bırakıyorum.

mt2lz.exe indir, download

@urielac istersen konuya dahil edebilirsin.
Ayrıca martysama uzun süre önce bu tarz birşey yapıp paylaşmıştı.
Onu incelemek isteyen buraya bakabilir.

GitHub - martysama0134/how-to-mt2-patcher: Generate and Configure the M2 Torrent Patcher

Teşekkür ederim, gereken düzenlemeyi yapıp konuyu güncelledim.

LZ çevirme işlemini https://github.com/martysama0134/mt2lz/blob/master/mt2lz/mt2lz.cpp bulunan kodtan alıntı yaparak direkt olarak programın içerisinde yapacak şekilde güncelledim.
Bu konuyu görüntüleyenler
1 misafir
Cevap yazmak için giriş yapın.
İlan Yan banner placeholder