İlan
05 Haz 2026 22 çevrimiçi üye Duyurular
Ana Sayfa Metin2 Server Files
Ana Sayfa Forum Metin2 Server Files "120 Farklı Kayıt! Sorunsuz Ödeme ve Oynamaya...
İlan Yan banner placeholder

"120 Farklı Kayıt! Sorunsuz Ödeme ve Oynamaya Hazır!"

sinanyilmaz47 03.05.2026 23:28 612 görüntüleme 32 cevap
Son Mesaj
srknbjk58
Üye
Üye
Katılım19 Nis 2026
Konular6
Mesajlar35
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
08.05.2026 00:53 #23
Filesin bi çok sorunu mevcut şaman sistemi envanter sistemi ve niceleri saymakla bitmez yapay zeka ile kod yazan arkadaşlardan ne beklenirki
Ha bide kendilerine göre yazmışlar mış mış da mış mış indirecek arkadaşlar aldanmasın files makyaj yapılmış çingene ama sorsan Rus model 2024
Yapay zeka mı skcşacjmaşaşdkf dostum git 2 satır bir şeyler öğren. 2004 kraizy harici dosya görünce Metin2 değilmiş C++ değilmiş gibi şaşırıp birşey yapamayınca "sorunlu yaooww" diyorsunuz. Envanter sistemi dediğin kısmı, sorunlarını söylersen insanlar bilgilenir değil mi? Neymiş bu envanterde yapılan şey herkes öğrensin sorunlu dediğine ve yapılan şeye sistem dediğine göre bilgili birisine benziyorsun. Sırf yazmak için yazmayın gidin ve Metün2 ayrı bir dil, C++ ayrı bir dil kafasında kopyala yapıştıra devam edin veya daha iyisine sahip birşey yaptıktan sonra gelin. Bu dosyalar 2020-2021 de yapıldı. 3 satır kodu anlamayacak zekaya sahip insanlar yapay zeka demesin
sinanyilmaz47
Üye
Üye
Katılım20 Nis 2026
Konular13
Mesajlar87
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
08.05.2026 00:53 #24
Yapay zeka mı skcşacjmaşaşdkf dostum git 2 satır bir şeyler öğren. 2004 kraizy harici dosya görünce Metin2 değilmiş C++ değilmiş gibi şaşırıp birşey yapamayınca "sorunlu yaooww" diyorsunuz. Envanter sistemi dediğin kısmı, sorunlarını söylersen insanlar bilgilenir değil mi? Neymiş bu envanterde yapılan şey herkes öğrensin sorunlu dediğine ve yapılan şeye sistem dediğine göre bilgili birisine benziyorsun
printf " Chatgpt.exe"
run xd sdfklasdkasd ulan
Gbayt
Üye
Üye
Katılım31 Oca 2026
Konular10
Mesajlar107
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
08.05.2026 00:53 #25
Yapay zeka diyecek kadar bilgisiz olmaya gerek yok. Verilen emeklere çok üzüldüm, adalet ve diğer arkadaşa geçmiş olsun. Bir yandan sevinmek gerekiyor böyle bir dosyaya erişim sağlayabildiğimiz için.
Baris_Medya
Üye
Üye
Katılım03 Mar 2026
Konular9
Mesajlar43
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
08.05.2026 00:53 #26
Yapay zeka mı skcşacjmaşaşdkf dostum git 2 satır bir şeyler öğren. 2004 kraizy harici dosya görünce Metin2 değilmiş C++ değilmiş gibi şaşırıp birşey yapamayınca "sorunlu yaooww" diyorsunuz. Envanter sistemi dediğin kısmı, sorunlarını söylersen insanlar bilgilenir değil mi? Neymiş bu envanterde yapılan şey herkes öğrensin sorunlu dediğine ve yapılan şeye sistem dediğine göre bilgili birisine benziyorsun. Sırf yazmak için yazmayın gidin ve Metün2 ayrı bir dil, C++ ayrı bir dil kafasında kopyala yapıştıra devam edin veya daha iyisine sahip birşey yaptıktan sonra gelin. Bu dosyalar 2020-2021 de yapıldı. 3 satır kodu anlamayacak zekaya sahip insanlar yapay zeka demesin
files için teşekkürler garen sama yorum yapmak gerekirse hadi diyelim ki yapay zeka bile olsa ne farkeder millet elinin altında bulunan fırsatları değerlendirmeyecekte ne yapacak illa aşağılayacak yer arıyorlar yapay zeka kullandın yapay zeka kullanmadan yapamıyosan eğer sen bunu bilgisiz cahilsin falan böyle bir kural bile yok herkes kafasından geliştiriciliğin altın kuralını yazıyor sorsan en elit geliştirici onlar. kısaca onlar arı kovanından bal çalınca ne tatlı oluyor biz çalınca niye çaldın sen çalamazsın hırsız bam güm oluyor yok öyle bi dünya o arı kovanındaki bal iyiyse ve herkes o balın faydasını görüyosa o bal çalınmaya değerdir kardeşim nokta o ağaçlardaki kovanlarda (yapay zekalar) tek onların değil hepimizin hak hukuk adeelet <3 demasya candır muah :*
TahsinCetinkaya
Üye
Üye
Katılım16 Nis 2026
Konular5
Mesajlar34
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
08.05.2026 00:53 #27
Thx for the files, nice one's
webgezgini10
Üye
Üye
Katılım29 Kas 2025
Konular6
Mesajlar37
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
08.05.2026 00:53 #28
paylaşım için teşekkürler cano
haticesubasii
Üye
Üye
Katılım14 Nis 2026
Konular7
Mesajlar56
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin 0
Ticaret Puanı
+0 -0
08.05.2026 00:53 #29
Bu files'da emeği geçenler Hüseyin " Adalet " Volkan ve Mustafadır.

Merhabalar ben bu filesi X kişisinden ücretli şekilde aldım ve satiş konusu devam ediyor lakin benim SATİŞ YASAGIM OLDUGU İÇİN şikayet edemedim,kullanıcı hala arkamdan ve başkalarına satiş yapıyor ve bana hala sallamaya devam ediyormuş.
Bu filesde emegi geçen herkese teşekkür ederim,ben güzel bir yola cıkmıştı
m çalıştıgım insanları bildigi halde yanliş yaparak para kazanma odaklı değil'de 300k bütceli fileslar ile yürümeyi tercih eden sana " abi " dedigim halde onları tercih ettin başarılar dilerim hayatında
Gelelim konumuza
Ekli dosyayı görüntüle 122338
Şimdi biliyorum arkamdan sallayan herkes bu filesi indirip kullanıcak haydi kullanın iyisiniz gene

Freebsd 13.2+
Mariadb 10.6.16
pkg install python3
INDIR

BSD

Ekli dosyayı görüntüle 122339Ekli dosyayı görüntüle 122340

DOSYA BOYUTLARI YÜZÜNDEN X FORUMDA PAYLAŞTIGIM YERDEKİ FOTOGRAFI ALDIM.
Bu dosyada sadece volkan ve benim emeğim vardır. Hüseyinin tek emeği bu dosyayı varez edilmesine katkısı olmasıdır, kendisinin yapmadığı şeyleri kendisinmiş gibi lanse etmeyi sever. Zamanında insanlarla uğraşmamak için komisyon karşılığı "arkadaşımız" olduğunu düşünerek kendisine konu açtırmıştık. Arkadaş bir macar arkadaşı 800 euroluk falan dolandırmış ve gitmiş warez n2 filesini yollamış. Çünkü ona vermemiştik ve atamıyordu kimseye, aramız bozulunca da volkan ona da vermiş dosyayı herhalde ve bu şekilde ucuzdan 10 kişiye kadar sattıysa artık wareze düştü, Herkes de arkadaşı herkesle konuştuğu için iyi geliştirici sanar kendisini ancak kendisinin syntax harici bir şey bildiği yok. Warez olduğuna sevindim, uzun süredir üç kuruşa hiç emek vermediği, o kadar düzenlenen dosyayı satıyor Adalet denen arkadaş. Karakter desen hak getire. Daha önce ben paylaşacaktım ancak satın alan bir arkadaş vardı ona olan saygımızdan paylaşmamıştım ama kendisi de resell yaptığına o saygıyı hak etmemiş belli ki. Umarım faydalanan olur. İyi forumlar.
Bu konuyu görüntüleyenler
1 misafir
Cevap yazmak için giriş yapın.