Paylaşım için teşekkürler.
2007 Rain Eklentili Server Files (2004 Edited)
Üye
Katılım13 Ara 2025
Konular6
Mesajlar66
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Üye
Katılım14 Nis 2026
Konular11
Mesajlar74
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Üye
Katılım26 Kas 2025
Konular8
Mesajlar66
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Üye
Katılım31 Oca 2026
Konular9
Mesajlar66
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Üye
Katılım07 Nis 2026
Konular3
Mesajlar45
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Üye
Katılım13 Oca 2026
Konular7
Mesajlar61
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Üye
Katılım17 Ara 2025
Konular12
Mesajlar86
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
08.05.2026 01:10
dosyaları aslında kendime saklamayı düşünüyodum fakat istek olduğu için sizlerle paylaşalım .d
linkler:
game src
client src
önemli not: ben wom2, singapur ve yt2 karışımı bir şey yapmaya çalışıyordum o yüzden wom2 den questleri çektirmiştim ondan ingilizcedir dosyalarınız. kullanmak istemeyenler tabii ki kullanmak istemeyip kullanmayabilirler ve değiştirebilirler, güncel characterwindow.py en son düzenlemiş olduğum dosyayıda sizlerle paylaşıyorum küçük şeylere takıntılıyımdır .d

benim yaptığım son eklentiler ve ayarlar bunlardır ama hala hatırlamadığım fakat yaptığım bazı şeyler olabilir.
not2: beklenen offlineshop güncellemesi yapıldı hadi gözünüz aydın dali shop kuruldu .d eski select eklemiştim serverime ama bence bunuda mutlaka serverinize ekleyin derim:

not3: üniversiteye vakit ayırdığım için çoğu mesajınızı cevapsız bırakabilirim bunun için üzgünüm. o yüzden sevgili dostlar soracak olduğunuz sorularınızı
bölümüne açarsanız ve özen gösterirseniz sizin için daha iyi olacaktır ıslak ıslak öptüm :* teşekkürler sevgiler saygılar değerli MMOZirve ahalisi
linkler:
game src
client src
önemli not: ben wom2, singapur ve yt2 karışımı bir şey yapmaya çalışıyordum o yüzden wom2 den questleri çektirmiştim ondan ingilizcedir dosyalarınız. kullanmak istemeyenler tabii ki kullanmak istemeyip kullanmayabilirler ve değiştirebilirler, güncel characterwindow.py en son düzenlemiş olduğum dosyayıda sizlerle paylaşıyorum küçük şeylere takıntılıyımdır .d

benim yaptığım son eklentiler ve ayarlar bunlardır ama hala hatırlamadığım fakat yaptığım bazı şeyler olabilir.
not2: beklenen offlineshop güncellemesi yapıldı hadi gözünüz aydın dali shop kuruldu .d eski select eklemiştim serverime ama bence bunuda mutlaka serverinize ekleyin derim:

not3: üniversiteye vakit ayırdığım için çoğu mesajınızı cevapsız bırakabilirim bunun için üzgünüm. o yüzden sevgili dostlar soracak olduğunuz sorularınızı
bölümüne açarsanız ve özen gösterirseniz sizin için daha iyi olacaktır ıslak ıslak öptüm :* teşekkürler sevgiler saygılar değerli MMOZirve ahalisi
Bu konuyu görüntüleyenler
1 misafir
Cevap yazmak için giriş yapın.