Paylaşım için teşekkürler
"SÜLEYMAN BOZOK - 65 250 RINA Belgesi"
Üye
Katılım20 Oca 2026
Konular9
Mesajlar68
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Üye
Katılım02 Mar 2026
Konular5
Mesajlar72
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
08.05.2026 01:06
ben size bi çay kahve serpme kahvaltı bi şeyler ısmarlayım oturun karşılıklı sohbet edin konuşun gönlünüzü alın bu tavırlar sizin gibi senior developer kardeşlerime yakışmıyor bugünün düşmanları yarının mario ve luigi kardeşlerihocam benım boyle gereksız baskalarının emeklerın ustune oturan ınsanları ben takmam lakın lınk paylaşılan forumda arvıs2 fıles uzerınde gelıstırme yapılarak durum burdan gelınmıs dıye bır acıklama yapıldı fakat bu özürlü kardesımız amacı nedir bilmiyorum tesekur etme yerıne böyle kötülemesi her gelen gıdenın yorumun altına dosya benım demesıne kabul etmem onuda gectım bu görgüsüz tesekur etmesı varken kuyruk acısımı var ne var bılmıyorum burda yetmemıs gıbı baska yerlerdede yazması hos bır hareket degıl hayatında görmediği 65-250 projesı cızıp ınsanlar faydalansın dıye paylaşımda bulunmusum ama bırınınde sahıplenmesını degıl ben kımse kabullenmez sen ıstermısın onca emegının ustune bırı otursun ıstemesın bu nedenle bende ıstemedıgım ıcın boyle rezıl ınsanlara tek verecegım cevap dosyalarımı güle güle kullanması ısterse 2000 tane sıstem eklesın yazsın umrumda degıl ben sıstem yazmakla ne kendımı yuksekte görurum nede kendımı överım bu arkadaş kendısı cocuk oldugu ıcın malesef o karakterde gereken cevabıda verırım mıllet gökgüyüzü yaptıgı zaman ınsanlar faydalansın dıye paylaşım yaparlar kımse demez gökyüzü benım alt tarafı 2 sıstem yazıp ustune gelıstırme yaptıgım ıcınde 65-250 projesıne sahıplenmek onun karakterı yakısmaz degıl ona kımseye yakısmaz zaten yabancı forumda belırttıgım gıbı arvıs2 uzerınde gelıstırme yaparak tanımmıyacak hale getırdıgımı belırtmısım sız 104-105 wslık fılesı gorun ve bu fılesı gorun onun deyımıne gore 2 zırh eklemek varmıs yada yokmu tum developer arkadaşlar anlar ama bu harbıden ozurlu bır kardesımız engellı olmasınada dalga gecmıyorum umursamıyorum bu nedenle tekrar söylüyorum dosyalarımı projelerımı herkes güle güle kullansın o arkadaşta cok malıymıs gıbı gosterıyor ya kendı lınklerım mevcut 65-250 projesı nasıl cızılmıs ogrensın benden oyle sahıplensın bos yere bedava ekmege sahıplenmek olmaz benı bılen bılıyor onun paylaştıgı arvıs2 fıles benım ıse 65-250 rına anka fılesı fılesı bokken adam etmısım 104 105 nerde 65-250 nerde bu ısımlerınde bıle fark varken yedırtmem ne buna nede bunun gıbılerıne bu nedenle forumda fazla takılmıyorum fılesımı paylaştım fıles herkesındır 24 saat kanıt atması bana bısey ıfade etmez 65-250 projesınede hakım olmak ıstıyorsa ogrenmek ıstıyorsa lınklerım mevcut acılabılır hale getırmısım kullanabılır onun paylaştıgı fılesıde herkese atıp neler yaptıgımı atmak ıstemıyorum herkes o fılesıde bılıyor paylaştıgım bana aıt olan fılesıde bılıyor bosuna kendını buyuk gormesın onunla ve onun gıbıler ugrasmaktansa evdekı cocuklarımla ugrasırım daha ıyı zaman kaybı bıle gerekmez bu son mesajım dosyada bana aıt dıye bırsey belırtmedım paylaşılan forumda mesajlarım dıkate alınırsa gelıstırerek tanımmıyacak hale getırmısım dıye acıklama yazdım bu özürlüde sazan gıbı benım demesı tamm komedye onuda gectım banada tek demıyor adam arvıs2 dosyasının son surumunu paylaşmıs sunucuya sunucun altına bıle yorum yapıyor fıles benım adam dıyorkı fıles zaten son surumu bende nasıl sızın oluyor dıye ordadan ona guluyorum neyse oda kendı fılesını tanıyor bende bu nedenle benım fılesıme boyle sahıplenmesı benı mutlu edıyor güle güle kullansın ETKA2 yazısı gordukce mutlu olur kalınsancakta kalın bu 2 cı forum mesajım 3 bıle atsam onun aynı sevıyeye dusmem umarım baska yerde gorur tekrar gereken cevabı verıırm
Üye
Katılım02 Mar 2026
Konular5
Mesajlar72
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
senın okuman ıcın yazmıyorum insanlar için yazıyorum kendını bu kadar degerlı hıs etmene gerek yok dostun fılanda degılım dostum olman ıcın bır cok medenıyetı ogrenmen ve tesekur etmen gerekıyor bu nedenle sımdı ıyıce takılabılırsın arvıs2 sahıbı aslında sende degılsın fılesın sahıbı vıctorys kendını boyle sahıbı gormek benı benden alıyor
Üye
Katılım20 Ara 2025
Konular9
Mesajlar84
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
senın okuman ıcın yazmıyorum insanlar için yazıyorum kendını bu kadar degerlı hıs etmene gerek yok dostun fılanda degılım dostum olman ıcın bır cok medenıyetı ogrenmen ve tesekur etmen gerekıyor bu nedenle sımdı ıyıce takılabılırsın arvıs2 sahıbı aslında sende degılsın fılesın sahıbı vıctorys kendını boyle sahıbı gormek benı benden alıyoriçerlemiş gibisin eruhlu yapma böyle şeyler olaylara aşina değilsin galiba victorysa dediğin adam zırh ekleyemiyor baştan sonra benim yaptığım files madem bir dosya üzerinde çalışıyorsun bari kimin olduğunu bil medeniyet falan da ne alaka anlamadım boş boş birşeyler yazıyorsun
Üye
Katılım20 Ara 2025
Konular9
Mesajlar84
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
ben size bi çay kahve serpme kahvaltı bi şeyler ısmarlayım oturun karşılıklı sohbet edin konuşun gönlünüzü alın bu tavırlar sizin gibi senior developer kardeşlerime yakışmıyor bugünün düşmanları yarının mario ve luigi kardeşleriçok komiksin yapma böylee
Üye
Katılım08 Nis 2026
Konular8
Mesajlar57
Elmas Konular0
Başarım0
ZirveCoin
0
Ticaret Puanı
+0
-0
Üye